Stránky

nedeľa, februára 26, 2012

Sunny days = time for holo polishes!

Pekný večer vospolok! :) Ako ste strávili víkend? Aj vám sa zdá že vždy tie dva dni ubehnú nejak neprístojne rýchlo?

Dnes som sa rozhodla využiť občasné slnečné lúče ktoré nám dovolia nádejať sa že jar už nie je veľmi ďaleko a že sa môžme tešiť na štedrú nádielku slnečných lúčov.

Lak: Gabrini holographic č. 26
Lakovala som dve vrstvy, ktorí kryli dostatočne a schli, ako väčšina holografických lakov, co by dup. Výsledok som fixovala jednou vrstvou nadlaku Essence, better than gel nails top sealer.

A potom som už len ochkala nad tou nádherou. Ako by povedal Kolja, krasata kakája!

P.S.: Ospravdelňujem sa za kvantum fotiek, ale ak ste sa niekedy snažili zachytiť holografický efekt laku, viete že je to dosť náročná záležitosť. :)






























piatok, februára 24, 2012

Kobaltová fólia



Krásavec, však?

ORLY, Sweet Peacock je ozaj sweet.
Príjemným prekvapením bolo, že relatívne pekne kryl v jedinej vrstve, ktorá mi ale, ako vždy, nestačila, čiže na fotkách vidíte dve, s jednou vrstvou nadlaku.
Schol pomerne rýchlo, mierne do matna, ale to sa dalo očakávať.

Odlakovávanie bolo troška náročnejšie, ale myslím, že pri jeho kráse mu to budete ochotné odpustiť. Aspoň ja som mu to prepáčila. :)

Varovanie: PICTURE SPAM!!













Aký máte vzťah k foil lakom? Huj alebo fuj?
Krásny víkend všetkým!


nedeľa, februára 19, 2012

Candy frost

V tejto komninacií som použila dva  Essence laky - sivý zo staršej jeansovej kolekcie a fešáčika miláčika z kolekcie Remix your style, ktorý na Slovensku a pokiaľ viem ani v Čechách nebol, bohužiaľ, v ponuke.
Bohužiaľ, lebo je krásny, veď aha!

(Ospravdelňujem sa za zjedené špičky, Seche Vite je v tomto mrcha mrchavá.. )





Tieňové fotky.






Páči sa mi to. Veľmi. Ružové šupinky dodajú sivému laku nový rozmer a súčasne na ňom krásne vyniknú, v istom uhle majú zlatisté odlesky a celkovo to spolu pôsobí veľmi živo. Teda na mňa.

A ako je to u vás, dali by ste si takúto kombináciu na nechty?


pondelok, februára 13, 2012

Cukríky na Valentína

Krásny slnečný a mrazivý pondelok!

Tak ako, už máte nakúpené čokoládky a voňavky a neviem čo ešte pripravené pre svojich drahých na zajtrajšieho Valentína?
Priznávam bez mučenia, že my Valentína neoslavujeme, čiže všetky tie reklamné triky a zľavy na plyšové ruže (to si nerobím srandu) idú mimo mňa.
Toto lakovanie vzniklo úplne spontánne a náhodou, a kedže je také chrumkavé, sladké a cukríčkové, myslím že sa hodí k momentálnej atmosfére.
A páči sa mi tak, že ho s vami chcem zdieľať hneď, hoci mi ešte nestihli uschnúť nechty. :)

Inšpirovala som sa videom famóznej bloggerky, ktorá predvádza svoju šikovnosť na blogu Copy that, copy cat. Tak chápete, copy cat.. to nemôžem odignorovať! :) Konkrétny viedonávod nájdete na tomto linku: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7_VYE01DulM

A teraz moje prevedenie:




Niekto tam tuším tieni.. :)))





Použité laky


Tak, čo poviete? Páči - nepáči? Vyskúšate to aj vy? Je to ozaj veľmi jednoduché a efektné, a keď si ešte predstavím tie možnosti čo sa týka farebných kombinácií, jaaaaaaj!!

Tak vám všetkým prajem aby ste si zajtrajšok užili a aby ste lúbili a boli lúbené stále, nie len 14. februára! <3

Babs

utorok, februára 07, 2012

Bleu chéri

Krásny zasnežený utorok prajem všetkým!
V prvom rade - 38 followerov, ĎAKUJEEEEEM!!! :) Čo poviete, dáme pri 50-tke giveaway? :)
Ja som za!

K nechtom: v nedeľu som od svojej skorošvagrinej dostala krásny lak - Oh My Gosh - Deep Sea Blue. Veľmi sa mi páči a chcela som ho hneď nalakovať, ale mala som práve urobené pekné nude nechty a bolo mi ľúto dať to dole, tak som si zvolila túto variantu:


Modrá francúzska s trblietkavou linkou. Ja viééééém, tie trblietky, lol.. :D

K laku Gosh: je skvelý! krásne kryje a zatiaľ drží bez úhony, schnutie je takisto v úplnom poriadku. Zdobičku použitú na linku vidíte na fotke nižšie.





Čo vám zdobí labky v tieto mrazivé dni? Inak, mrazivé počasie.. aj vaše ruky trpia rovnako ako moje? Uvítali by ste post s krémami na ruky ktoré mi pomohli s riešením tohto problému?

Majte krásny deň! :)


štvrtok, februára 02, 2012

art de Lautrec 01B

Tak tento lak... tento lak!!! Mrcha jedna krásna! Lakoval sa úplne že desivo strašne, je hustý ako gél, ono je to aj také glitríkmi prepchaté želíčko, ale úplne strašne hustý bol, normálne sa ťahal po nechte, proste niečo také som zatiaľ ešte nevidela. Ale.. je nádherný. Vďaka Seche bolo schnutie únosné napriek enormne hrubej vrstve, vďaka ktorej však vydržal bezchybný až 6 dní. 6 dní!! To sa mi ešte nestalo..
Neviem ako vám, ale mne sa páči veľmi. Základom je takmer priehľadné cyklámenovo-lila želé plné miliónov iskrivých sýtoružových glitrov. Krása!


Fotku fľaštičky som si musela požičať, lebo som si ju zabudla cvaknúť a už je tma.. :)
Šlohla som ju odtiaľto: http://giudittasnailsandbeauty.blogspot.com/2011/01/haul-art-de-lautrec-nailpolish.html


Hore: s bleskom
Dole: už iba denné svetlo







A ešte taký malý mačací update.. :)


Purr, purr, purrrrrr...


Sa niekto vopchal do záberu.. :)


Modelečka pásikavá ušatá.

Majte pekný a rýchly zvyšok pracovného týždňa a príjemný víkend!


Babs