Stránky

pondelok, marca 26, 2012

Spring giveaway

Po dlhšom čase sa znova hlásim, a keďže číslo followerov dosiahlo magickú 99-tku /a tak trocha aby som si vás udobrila za svoje flákačstvo posledný týždeň.. :D/ je tu spomínaná a sľubovaná giveaway.
Myslím, že tento krát je ešte štedrejšia, čo poviete? :)



Podmienkou účasti je:

1./ byť sledovateľkou môjho blogu a / alebo
2./ "lajknúť" stránku blogu na facebooku
3./ nechať komentár pod týmto príspevkom, resp. pod statusom s týmto príspevkom na FB.

Ak ste ešte nezachytili moju facebookovú stránku, tu je! 


Giveaway sa môžete zúčastniť do 
 02.04.2012 o 22:00

meno víťazky spoznáme 03.04.2012 po 20:00.


štvrtok, marca 15, 2012

Franken: Probably a girl, perhaps a boy

Dnes mám pre vás taký trocha iný príspevok. 
Rada by som vás zoznámila s jedným z výsledkov mojej nespavosti, vlastnoručne namiešaným - tzv. franken - lakom. 
Asi nie je potrebné aby som svojim lakovým bábätkám dávala mená, ale mňa to skrátka baví. Chcela som niečo neprehliadnuteľné, čiže neónka bola vlastne jasná voľba. A keďže glitríky sú mojom veľkou vášňou a láskou, nemohla som vynechať ani tie. Od začiatku som vedela že chcem presne túto kombináciu farieb, a keďže sú to také tradičné dievčensko - chlapčenské farby, zvolila som názov ktorý ste si prečítali v nadpise. Asi nie je ideálny, jednoducho to bola taká momentálna inšpirácia.
Dosť bolo rečí, idem s kožou na trh a som pripravená na vaše kritiky a názory v komentároch. :)


Pre porovnanie: ten istý záber - slnko / tieň





pondelok, marca 12, 2012

Gabriella & her Kitten

Príjemný neskorý večer všetkým lakovým nadšenkyniam prajem! (prípadne ráno, obed.. veď viete... :))

Dnes mám pre vás vďaka mojej kamarátke Paulínke jeden požičaný lak, ktorým by som však rada obohatila aj svoju zbierku, pretože:
1.) má krásnu krémovú, staroružovo-lilavú farbu, v každom svetle je trocha iný, niekedy viac ružový      inokedy by som prisahala že je fialový a preto nenudí. Je krásne jemný a ženský plus rukám prepožičia pestovaný, elegantný vzhľad
2.) nanášal sa skvelo a v dvoch vrstvách, ktoré pomerne rýchlo uschnú, dokonale kryje
3.) má solídnu výdrž - 3 dni sú u mňa niečo ako rekord! :)

Čo naň hovoríte vy? Máte rady takéto farby?



Tieňohra


Kto nájde dôvod prečo som zdieľala túto fotku? :)








A tu je to mačiatko z nadpisu.. :)


sobota, marca 10, 2012

NailPolish TAG - ukáž svoju zbierku

V utorok ma "otagovala" (príšerné slovo, budem radšej používať označila) Martuška na svojom blogu http://odzenykzene.blog.cz/1203/nailpolish-tag-ukaz-svoju-zbierku a poverila ma tým úlohou neľahkou - ukázať svoju zbierku lakov a zodpovedať na pár otázok.

1./ Koľko lakov vlastníš? 


Úprimne, nerátala som ich... ale priložené fotky asi budú na utvorenie názoru stačiť. Nefotila som také veci ako spevňovače, base a top coaty a podobné kravinky, zamerala som sa vyložene na farebné laky.
Tak tu sú, kategorizované cca. podľa farieb a v skupinách ako ich skladujem v jednotlivých nádobách.
























2. Ktorá je tvoja obľúbená značka lakov na nechty?

Zo značiek ktoré sú u nás bežne dostupné je to jednoznačne Essence. Za ním Catrice a potom je to už dosť neprehľadné. Veľmi rada mám z takých tých u nás nie bežne dostupných, nedrogerkových značky China Glaze a OPI.

3. Dostala si niekedy ako darček lak na nechty? Ak áno napíš ten najlepší a kedy to bolo...

Dostala, naposledy od priateľa k MDŽ (nie, nepestujeme túto tradíciu, to bolo viac menej v rámci recesie.. :)) Laky dostávam často, pretože všetci moji milí vedia že som nimi jemne posadnutá a že mi máločo urobí takú radosť ako lak. Asi najvzácnejší čo mám je Chanel Gondola a dostala som ho minulý rok v máji na narodky od svojho drahého.

4. Aký lak máš na nechtoch teraz?

Nuž, sklamem vás v tomto.. Momentálne nemám žiaden, pretože som si prednedávnom odlakovala nechty a dopriala im porciu vyživujúceho olejčeku a ešte ich nechám chvíľu "dýchať". :) Ale chystám sa dať si šialenôstku v podobe nového Catrice laku ACidC, myslím sa volá. Taká tá bláznivá zelená. :)

5. Ak by si mohla vytvoriť limitovanú edíciu lakov na nechty, aká by to bola?

Myslím, že by som vytvorila kolekciu pozostávajúcu výhradne z fialových lakov. :D Veľa rôznych odtieňov, prevedení a finishov.. a volala by si Pretty Purples. :D Nechýbali by šupinky, shimmer, glitre, duochromatické laky, ale ani krémiky a hádam aj na niečo perleťové by som sa nechala nahovoriť.

6. Ktorý lak je tvoj obľúbený?

Júúúúúj, tak toto je strašne ťažká otázka! :)) Vybrať jeden jediný je prakticky nemožné, ale ak už musím tak ma spontánne napadol OPI - The One That Got Away.  Ale určite by ich sem patrilo oveľa viac.

A komu posuniem túto milú povinnosť? 
http://veve-nails.blogspot.com/ Veronke, pretože som nikdy jej zbierku nevidela a som strašne zvedavá! :) 
http://viennettka.blogspot.com/ Peťke, lebo som u nej videla kopu krásnych lakov a verím, že má ešte veľa takých, čo sme zatiaľ nemali šancu vidieť a
http://illussoire.blogspot.com/ Míle, pretože u nej vždy vidím niečo nové a zaujímavé a som zvedavá aké lakové poklady doma skrýva.

Tak dúfam, že som vás neunudila k smrti.. :)

Majte krásny víkend!



utorok, marca 06, 2012

And the winner is.......








Sonidlo! 


Soničke k výhre srdečne gratulujem a vám ostatným držím palce už čoskoro, pretože 

pri 100vke bude nová rozdávačka! :)


Ukončenie giveawy

Milé dámy, slečny, panie, skrátka všetky účastníčky giveaway, týmto vám oznamujem že súťaž skončila. Ak ste zvedavé ako to dopadlo, zastavte sa tu

dnes, 06. marca po 20:00 bude vyhlásené meno víťazky.

Z losovania dodám video- alebo fotodokumentáciu, keďže prebehne manuálne. 



nedeľa, marca 04, 2012

Veľké darčekovanie - nielen na mojom blogu! :) + podmienky pre účasť v zlosovaní o ceny

UPDATE: ak sa chcete zúčastniť zlosovania a využiť tak možnosť získať darčeky ktoré vidíte na fotografii nižšie (+ jedno prekvapko navyše), postupujte nasledovne - je to viac než jednoduché!


Stačí ak ste mojim followerom a pridáte komentár k tomuto konkrétnemu článku, prípadne, ak ste už tento príspevok komentovali doplňte svoju emailovú adresu ako odpoveď na už uverejnený komentár.


GIVEAWAY SA KONČÍ 6. MARCA O 12,00


Keďže sa na moje veľké potešenie počet sledovateľov môjho blogu pomaly ale iste blíži k číslu 50, rozhodla som sa že vám pri 45 ukážem, čo budete môcť onedlho vyhrať.


Laky: Catrice: Sold out forever
          China Glaze: First Kiss
          Barry M: Instant Nail Design - čierny crackel
          Oriflame: True Red
          OPI: Suzi Loves Cowboys
          b-pretty nail hardner
          Selene hviezdičky ružové / holografické
          Selene hviezdičky zlaté / holografické
          Selene glitre zlaté / holografické

Ďalej v balíčku výherca nájde papierový pilník na nechty OPI, 2 x labutienku e.l.f., lip tint Essence Vampire Love kolekcie, odzieň 01 Bloody Mary, krém na ruky Balea s olivovým olejom a hviezdičkové holografické glitre Barry M pre kreatívne líčenie. :)

Tak čo, páči sa vám ponuka? Dúfam že áno! 

A aby ste sa na vlastné oči presvedčili aké sme my milovníčky lakov a farbičiek štedré osoby / :))) /, dávam do pozornosti aj giveaway ktorú na svojom blogu v týchto dňoch organizuje Sonička zo stránky http://www.sonidlo.com/. Určite tam nakuknite, budete rovnako ako ja žasnúť nad krásnymi fľaštičkami značky Gabriella Salvete ktorými jednu zo svojich sledovateliek obdaruje. Link na giveaway je http://www.sonidlo.com/2012/03/gabriella-salvete-nail-polish-giveaway.html.
Sa ospravedlňujem, ale stále som nebola schopná vyzistiť ako sa zalinkováva aby stačilo kliknúť na šarmantné TU a váš prehliadač vás hodil priamo k príspevku. Hm. Hanba hanbúca. ...no nič. :D

Táááááákže, ak sa vám môj blog páči, podeľte sa oň so svojimi kamarátkami a inak lakovo postihnutými osobami a môžete len získať! Možno sa mi ešte podarí balíček o čo-to obohatiť.. 

Majte krásnu nedeľu!

Babs 


piatok, marca 02, 2012

Porovnanie: Pupa Milano vs. Essence

Dnes mám po dlhšom čase pre vás jednu porovnávačku.
Lak z Vampire Love kolekcie od Essence, nad ktorou sme svorne ochkali koncom minulého roka - Gold Old Buffy a lak od Pupy, ktorý meno nemá a z čísel, ktoré som na ňom našla sa mi ako najpravdepodobnejšie zdá číselné označenie 706.


Malíček + ukazováčik = Essence
Prostredník + prstenník = Pupa



Mňau! 




Tieň.


Rozostretá fotka kvôli trblietkam.





Priame slniečko.






 Close up.


Ako vidíte z fotiek, rozdiel je veľmi nepatrný, povedala by som že priam nulový. Pupa vo fľaštičke síce vyzerá že má viac trblietok, ale po nanesení na necht sa rozdiel stratí. Rozdiel je iba v dvoch veciach: 1./ Pupa ma o trošička lepšie krytie
              2./ Essence vzhľadom na objem fľaštičky stojí menej ako polovicu oproti cene Pupy.

Moje odporúčanie teda je, ak vás takáto farba typ laku láka, striehnite na výpredajové košíky v DMkách a ulovte si Buffyho! :)

Víkendu zdar!