Stránky

pondelok, apríla 30, 2012

..keď mandarínka dostane osýpky

.. vyzerá to asi tak ako uvidíte na fotkách na konci môjho dnešného článku.
Napred niečo k laku ktorý slúži ako podklad pre ten asi najjednoduchší a súčasne veľmi slušivý nail art vôbec.
Tým lakom je oranžová Pupa M003, a keď poviem oranžová, myslím ECHT oranžová! Nanášala sa veľmi príjemne, krásne kryla v jednej hrubšej vrstve a výdrž bola takisto slušná. Neviem ako vy, ale ja som zatiaľ nebola žiadnym Pupa lakom sklamaná.






                                                  





Zdobenie je asi zjavné - nabodkovala som veľké červené bodky, do nich menšie červené a navrch malinké zlaté.
Ďalšia krásna, žiarivá a optimistická farbička. :)
Čo na ňu, prípadne na zdobenie, hovoríte vy?

sobota, apríla 28, 2012

Yell at me!!

Krásny horúci, takmer letný podvečer prajem! :)
Tak ako, užili ste si dnešné rozprávkové počasie ako sa patrí? Je to skvelé, dni sa predlžujú a keď sa zobudím o piatej e už svetlo a spievajú vtáčiky. Ja jednoducho MILUJEM túto časť roka, odteraz až po august. A to teplo dnes, človek má úplne také prázdninovo - dovolenkové pocity, však? :)
No, a keďže je vonku tak krásne jasno a žiarivo, zvolila som si aj takú krásne žiarivú krikľavku aj pre svoje nechty - Cosmetica Fanatica - Neon Pink. Ružový zvýrazňovač, čo viac dodať. Snáď že som lakovala jednu vrstvu tohto farebného šialenstva na biely lak. Pracovalo sa s ním napriek nízkej cene veľmi dobre, nemám naň za nič ťažké srdce.
A vy ako, máte rady občas na zmenu a osvieženie niečo podobne odvážne na svojich pazúrikoch?






Tieto fotky boli robené v tieni, pretože slniečko vypilo troška z farby a tieňové fotky vernejšie zobrazujú skutočnú farbu laku ako aj jeho krikľavosť. Strašne sa mi to páči!! :)




 
No a fotky na slnku. Tak, pre úplnosť. :)


 Kuk! :)

Prajem vám všetkým ešte krásny zvyšok víkendu, pre niekoho aj predĺženého, užite si do sýtosti celú krásu tohto ročného obdobia a možno aj využijete toto počasie na vytiahnutie nejakého odvážnejšieho laku. :)
Majte sa tak krásne ako to len ide!



utorok, apríla 24, 2012

Chunky baby update

Pekný, aj keď miestami asi aj trocha usmoklený večer vám prajem!

Dnes budeme pokračovať v trase Kleancolor a zastavíme sa pri ďalšom krásavcovi, ktorý nesie meno Chunky Holo Purple. Je to v podstate efektový nadlak, i keď možno v nejakých piatich vrstvách by kryl aj sám o sebe, no ale to ja nezistím, pretože ja to skúšať určite nebudem.

(V tejto súvislosti ma napadla nasledovná scéna: KRYSA Z KANÁLU TŘEBA CHUTNÁ JAKO LESNÍ JAHODY, JENŽE JÁ SE TO NIKDY NEDOZVÍM, PROTOŽE JÁ JI ŽRÁT NEBUDU - no kto by nemiloval Pulp Fiction???)

Tak ale je pekný. Robí taký ten postupný dúhový efekt ako napríklad Gosh Rainbow, ale nie sú to šupinky ale trblietky. Báza je priesvitná, s fialkastým nádychom a gélovou konzistenciou.

Páči sa vám? Mne teda rozhodne áno! Teším sa ako bude vyzerať na modrej.. a zelenej.. a ružovej... a čiernej.. a ......... :)














Uvedomujem si že tých fotiek je veľa, ale chcela som vám predviesť všetky odlesky a odtiene a proste celú krásu tohto laku, tak dúfam že vám to nevadí. :)

sobota, apríla 21, 2012

Lavenbaby

..to je názov prvého laku značky Kleancolor ktorý som nadobudla vďaka láskavej ponuke Marty, ktorá na mňa myslela a umožnila mi objednať si za viac ako priaznivú cenu zopár týchto krásavcov spoza veľkej mláky. Určite sa postupne na mojom blogu zoznámite so všetkými mojimi fešákmi. :)

K laku.. kryl skutočne v jednej jedinej vrstve - to čo vidíte JE jedna jediná vrstva. Troška som musela umravniť štetec, lebo to bol nejaký veľký pankáč - niektoré štetinky si žili vlastným životom, ale pár cvaknutí nožničiek ukončilo ich rebéliu. Lak sám o sebe bol dosť hustý - asi aj vďaka tomu má tie skvelé krycie schopnosti. Priznám sa, že so mu uštedrila asi 10 kvapiek riedidla. Na moje príjemné prekvapenie je stále rovnako výborne krycí, pigmentami v tomto prípade ozaj nešetrili.
Schne celkom rýchlo a do polomatna, presne tak si predstavujem ten latexový finish ktorý majú laky z limitky Rebels od Essence.


Farba je trošička sýtejšia, slnko jej trocha zhltlo..







 Popoludňajší strečing a driemoty.. :)



streda, apríla 18, 2012

Dúhové bábätká jesetera

Za týmto - priznávam - trocha divotvorným názvom sa skrýva môj pokus o repliku momentálne veľmi in nechtového trendu - kaviárovej manikúry, s ktorou prišla na trh firma Ciaté. Oficiálne video ste mohli vidieť napríklad aj na mojom facebooku.
 Čo si budeme hovoriť, je to veľmi efektné a pomerne jednoduché obzvláštnenie klasického lakovania. Vzhľadom na to, že prostriedky k jej vytvoreniu sú bez problémov bežne dostupné v slovenských e-shopoch a hlavne sú výrazne cenovo výhodnejšie ako je originál od Ciaté, za ktorý si pýtajú podľa mňa nehoráznych 18 libier, je viac než jasné že bežná smrteľníčka ako napríklad ja siahne po alternatíve, ktorá nepoznačí rodinný rozpočet.

Inak, kaviár ako potravinu osobne naozaj v obľube nemám, ako aj nič iné rybacie, chobotnicoidné alebo mušlovité.  Ale na nechtoch, to je iná pesnička! :)










Pripájam aj spomínané video, aby ste vedeli ako na to, v prípade že to tiež chcete vyskúšať.


Nové ležovisko - kabelka. :)

Tak ako ste na to vy, pozdáva sa vám tento trend? Máte v pláne ho vyskúšať? Ak áno, budem rada ak sa o svoje výsledky podelíte na mojej nástenke na FB!

Majte pekný večer, nech už ten hokej vyhrá ktokoľvek... :)

nedeľa, apríla 15, 2012

Môj one and only Chanel + najmilšia mačacia packa na svete. Aspoň pre mňa. :)

Pekný nedeľný podvečer prajem všetkým čo si našli čas a chuť zastaviť sa u mňa na blogu. :)
V prvom rade sa chcem poďakovať všetkým za vašu priazeň, strašne ma teší že napriek tomu že u mňa neprebieha žiadna darovacia akcia ani súťaž, každým dňom počet mojich sledovateľov narastá, a to ma naozaj hrozne moc teší a veľmi si to vážim. Lakovanie ma baví a teší, ale keď vidím záujem vás, návštevníčok mojej stránky, teší ma to niekoľkonásobne viac. A preto vám zo srdca patrí jedno veeeeľké


I just wanted to say a big thank you also to my foreign readers i've noticed lately on my blog. I appreciate the attention you pay to my blog, thank you very much, from the bottom of my heart, for the support you give me by clicking on my site!


...

Lak, ktorý mám pre vás na predvedenie dnes, je v mojej zbierke unikum. Je to jediný Chanel ktorý vlastním a dostala som ho minulý rok na narodeniny od svojho chlopa. :)
Má farbu bohatého, kvalitného burgundského vína, asi barique.. :))
Ale vážne, pôsobí strašne... vznešene, ak sa dá takýto výraz v súvislosti s lakom použiť. Je to taký vampy fešák. Kryje solídne, na fotkách sú dve vrstvy + Seche, čiže čas schnutia neviem objektívne posúdiť. Trocha ma sklamala výdrž, za tú cenu by som očakávala tie tri, štyri dni určite. No, vydržal jeden.. 


Krásna, bohatá bordová so shimmerom aj zlatými a bordovými mikrotrblietkami, ktoré mu dodávajú hĺbku a ešte aj nejaký ďalší, tretí rozmer. Mňam. 



 Niektoré fotky som naschvál nechala nie úplne zaostrené, aby glitre viac vynikli.






Tak ako, páči sa vám? Pri ktorom Chaneli tlčie srdiečko rýchlejšie vám a chceli by ste ho mať vo svojej zbierke? :)
U mňa jednoznačne víťazí tento...




Bonusová fotka na záver.
Čo dodať? Hebká, jedinečná, dokonalá.. :)


Majte krásny koniec tohto týždňa a ešte krajší začiatok toho ďalšieho! :)