Stránky

piatok, mája 25, 2012

Problém....

Veľký. Problém.
Vyzerá to, že tak skoro nebudem publikovať na svojej blogovej stránke, ak ešte vôbec niekedy budem.
Dôvodom je, že pred pár dňami som si za účelom vytvorenia vodoznaku na svoje fotky stiahla program Picasa, keďže ja a ešte asi 8 ľudí z Pakistanu a Bolívie čo bloguje nemám photoshop. Ani cracknutý ani nijaký skrátka.
To by až taký zádrhel nebol, avšak kedže oba programy sú produktom Google, automaticky sa mi kontá spárovali a vytvorili sa mi na Picase fotoalbumy, ktoré boli z pochopiteľných dôvodov okamžite zaplnené nad kvótu 1 GB, ktorá je poskytovaná zdarma. Nad rámec tohto jedného giga sa služba spoplatňuje a pri mojom objeme dát by cena bola 4,99 USD mesačne. ???.  Som si myslela aká som ja vychytralá, vymazala som fotky z Picasy a šla s pocitom dobre vykonanej práce spať.
Ráno som sa pozrela na blog... a fotky nikde. Proste tým že som vymazala fotky z Picasy, zmizli aj z blogu. Všetky, za bezmála tri roky. Čo vám poviem, ešte stále mi je do plaču. Obzvlášť preto, že za toto obdobie som menila asi 3 notebooky a väčšina fotiek starších ako rok je nenávratne fuč. Plus je tu stále ten problém s miestom na Picase a poplatkami.. Čiže vec sa má tak, že som natiahla obrázky do posledných príspevkov - aspoň tie čo som mala na svojom PC.
Neviem ako ďalej, Picasu som odinštalovala, ale fotky sa napriek tomu naťahujú aj tam do albumu. Hm. Fakt sa mi nechce dávať 5 $ mesačne za to, aby som mohla blogovať.
Neviem či sa niekto z vás stretol s podobným problémom, ak áno veľmi by som ocenila nejaké inštrukcie ohľadom toho v komentároch. Pokiaľ sa mi podarí ten nešvar nejak odstrániť, určite sa k vám vrátim aj na tejto stránke....
Kým sa tak nestane, budem dávať fotky na svoju facebookovú stránku. Rada vás tam všetky uvidím a pevne verím že sa onedlho budeme znova stretávať na mojom blogu.
Je to moja srdcovka, vďaka nemu som prišla do styku s vami, úžasnými ľuďmi, ktorých by som nemala inak šancu spoznať a jednoducho sa toho nechcem vzdať.
Takže, držte mi prosím palce.....

Dúfam že do čoskoro...
Dovidenia...


My dear english speaking followers.. I have a sad - at least for me - announcement. Something went wrong with my blog account. It got paired with Picasa and since they wanted 5 $ per month for storage place from me, i unfortunatlly decided to erase my pictures from there. Day after i did so i realised that all the pictures from my blog are gone also. Most of them I don't even have on my disc anymore, so they are kinda lost for ever. I really had no idea that this could happen.
I don't know how to fix this problem, hopefully i will find a solution soon. If you have knowledge about this, please let me know in the comments below, i'm very thankfull for any of your suggestions! Untill then i hope to meet you on my facebook page, where i will post my manicures just as i did here.
So, please, keep your fingers crossed for me, hope to see you here soon!
Your
Babs




Vaša Babs

utorok, mája 22, 2012

Bicycle race

Bicyklujete? Ja iba na stacionárnom, priznávam. Aj keď zrýchlim tempo, nikam sa nedostanem. Asi inak to bolo v prípade Suzi Weiss-Fischmann, keď ju nabádali aby bicyklovala rýchlejšie. Ktovie, možno sa blížila k tulipánovým poliam.. alebo syrárni kde vyrábaju Goudu... alebo šla na nejakú dobrotu do niektorého z amsterdamských coffee shopov.. :)))
Každopádne, Pedal faster Suzi je jednen z lakov z jarnej holandskej kolekcie od OPI. Ako v každej ich lekcií, aj v tejto sa nachádza jeden lak nesúci meno dvornej návrhárky značky OPI. 
V prípade že to neviete a zaujíma vás to - OPI je skratkou názvu Odontorium Products Inc, ktorú v roku 1981 založil pán George Schaeffer. Možno trocha neočakávané a prekvapujúce - pokiaľ poznáte iba skratku a nie celý názov tejto spoločnosti - je, že spoločnosť OPI pôvodne vyrábala dentálne produkty. Neviem aké robili korunky a mostíky, ale s lakmi sa im darí. :)


Inak to nie je ani v prípade tohto krásavca. Jemná ružová, studená ako srieň na tráve na Serváca o piatej ráno. Iskrí sa ako hviezdny prach a pokiaľ ste bleduľa ako ja, určite vám bude svedčať. Lakovanie bezproblémové, dve hrubšie alebo tri tenšie vrstvy vám budú na nechtoch robiť radosť určite aspoň tri dni.











Láska veľká! :)
Páči sa aj vám? Máte nejakého "Holanďana" vo svojej lakovej zbierke?

sobota, mája 19, 2012

...

Dnešný príspevok nemá názov, pretože je to taká zlátanina. :)
Problémom je, že nemám k dispozícií svoje fotky, ja zúfalček, a musím vám, aby ste si nemysleli že vás zanedbávam, vyskladať nejaký ten post z obrázkov ktoré mám dispozícií. čiže to bude trocha taký mačkopes.. Už čoskoro sa ale prihlásim s nejakým lakovým skvostom! :)
Odkaz pre hokejových fanúšikov - užime si to, nezinfarktujme a nech vyhrá ten lepší!


.. dokonalý súlad.. 



...vraj to vyzerá ako vzor na detské ponožky.. :)


 Minulý rok som mala to šťastie a bola pri tom.. desiaty rad nad našou striedačkou, posledný zápas našej reprezentácie na MS 2011, na moje narodeniny, rozlúčka s Paľkom Demitrom... Nikto vtedy ešte nevedel že sa lúčime navždy. Jeho hokejka mi unikla asi o 5 centmetrov..




Máte rady maky? Ja ich milujem.. Tieto som fotila v júni 2010 niekde za Šamorínom.


.. a na záver jedna letná náladovka z auta.. 

Tak hádam vám nevadí takéto malé vybočenie zo štandardu. :) Pevne verím že si obe mužstvá odnesú z tohtoročného šampionátu kovovú pamiatku a len tak medzi nami, naši hokejisti sú pre mňa osobne po tom, čo už dokázali a predviedli tento rok aj tak majstrami! :)
Majte ešte krásny, slnečný víkend! 

utorok, mája 15, 2012

One fruit punch for me, please!

Krásny, opäť slnečný, po dlhšom čase, podvečer!
Tak, čo vám dnes predvediem? :)
Rozhodla som sa načrieť do fotoarchívu a vydolovala som tam fotky svojho úplne prvého miešaného laku, ktoré vznikli niekedy minulý rok v lete, tipujem.
Nie je nijak extra výnimočný, je to oranžová s intenzívnym červeným podtónom a červenými trblietkami. Taká optimistická, letná farbička. Vznikla zmiešaním žltého a červeného laku a pridaním  top coatu s červenými trblietkami, taký no name od vietnamcov. :)
Lak na prstenníku je od Gabriely Salvette, v prípade že chcete vedieť konkrétny odtieň, je to tento. Naň som sa rozhodla napečiatkovať jednoduchú ružičku. :)

Tak, čo hovoríte na môj ovocný punč?

























nedeľa, mája 13, 2012

Sightseeing - kitten aprooved! :)

Peknú nedeľu prajem!
V dnešnom príspevku budú mačičky... a nejaká tá fotka laku. :) Bude ním konkrétne ten, ktorý ste mohli vidieť v príspevku s trblietavými top coatmi, slúžil ako ich podklad. Je to lak od OPI z francúzskej kolekcie a jeho názov je Louvre me, louvre me not.
Krásna, trocha temná, vampy fialka s rovnako fialovým shimmerom ktorý sa na slnku rozvinie v celej svojej kráse. Stačili dve vrstvy a nanášal sa úplne bezproblémovo. Mňamka.

Varovanie: nasleduje asi príliš veľa fotiek... ehm. Aké nezvyčajné! :)