Stránky

utorok, marca 08, 2011

Magická hlbočina




Po dlhšej odmlke opäť prajem pekný slnečný podvečer mojim verným. :)

Magická hlbočina myslím hovorí jasne a za všetko. Krásne odlesky svetla pod hladinou, nádherná kráľovská modrá s úžasnou hĺbkou, tyrkysové mikrotrblietky. Proste - podľa mňa - krása.


K použitým lakom: Podkladová farba od PUPY, odtieň 701, je pre mňa definitívne najpríjemnejším lakovým prekvapením posledných mesiacov. V drobnej fľaštičke sa ukrýva dokonalá farba so skvelou konzistenciou, ktorá, tradaaaaa.. kryje v jednej jedinej vrstve. Skutočne mu nemám čo vytknúť. Jediným mínusom je, že mi odstával fúzik zo štetčeka, čo sa však dá veľmi jednoducho zmeniť jediným CVAK manikúrových nožničiek.

Nadlaku Essence Twins po optickej stránke taktiež nieje čo vytknúť, chcem ale upozorniť na jednu vec:

 VôBEC SA NESNAžTE HO ODLAKOVAť INAK AKO POMOCOU FOIL METHOD!!!

Je to peklo. Pre vaše nervy, čas aj nechty. Pri poslednom pokuse o odlakovanie podobného laku štandardnou metódou mi ostali nechty nepekne poškriabané a miestami sa mi z nich začala stŕhať povrchová vrstva. Rozhodne to neodporúčam skúšať.
Pokiaľ ide o jeho nanášanie a rovnomernosť rozmiestnenia glitrov, to je pomerne v pohode, možno sem - tam budete nejakú tu trblietku uplacírovať násilím. :)







9 komentárov:

  1. Moc povedené! Já jsem teď velký fanoušek modré :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je nádhera! strašně se mi líbí tyhle laky od Essence, musim si ej taky pořídit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teším sa že sa vám páčia, ďakujem za milé komenty! :)

    @Mínička: Áno, modrá je aj pre mňa horúca favoritka, spolu s fialovou.. :)

    @Katuška: Essence nadlaky sú ozaj krásne, mám aj nejaké nové z PUPY, čoskoro predvediem jednotlivé efekty. Ďakujem za inšpiráciu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Barborka, je to nádherné a fotky sa fakt vydarili. Navyše si vymyslela super názov článku/kombinácie lakov. Výstižné.
    Po lakoch z Essence Twins túžim odkedy som "maniak" :-), keď boli v predaji, premeškala som ich a teraz závidím každému kto ich má ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow, nádherná kombinace!

    Veru, škoda že jsi to neřekla dřív! Nevybavuju si, jestli je ještě mají u nás, ale včera jsem byla v Německu a tam je měli, zvažovala jsem, že si ještě nějaký vezmu, ale zlý maminčin pohled znamenající "už máš 2 laky v košíku a doma dalších 200, opovaž se kupovat další!" mě zabrzdil...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. @ Veronikča: zlato, ak chces, napis mi na FB spravu s adresou, u nas v Tescu ich maju, zakupim a poslem.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. @ Vienettka: dakujem za pochvalu!
    Dufam, ze sa mi podari potesit Veve a zohnat jej po com jej dusa pisti, od nas to asi pojde jednoduchsie aj rychlejsie. :)
    aaaaaaaaa.. som naratala 261.. :P

    OdpovedaťOdstrániť
  8. @ Veronka: aaaaa.. som zabudla podakovat za krasne a povzbudive slova pochvaly!!! :) Velmi ma tesi, ze aj ked som dost zanedbavala svoj blog, zjavne sa sem casto a rady vraciate.. moc si to vazim a strasne ma to tesi!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Holky, vy ste také zlaté, že ja z toho nemôžem!

    Peťka, moc ďakujem za ochotu! Teraz zasa zneužijem Babs :-) ...A ten pohľad dôverne poznám, Michal tak po mne občas kuká a klepe si pri tom na čelo :-)))

    Babs, budem strašne strašne rada, ak sa na to podujmeš! Isto napíšem na FB. Juch, ako sa teším!

    OdpovedaťOdstrániť