Stránky

piatok, augusta 26, 2011

Sivá a fialová, prečo nie?

Tak ako všetky lakové nadšenkyne a priaznivkyne značky Essence, aj ja som bola dooooosť sklamaná keď som sa dozvedela že kolekcia zameraná na návrat do 50 rokov sa na Slovensku predávať nebude. Ale pri potravinovom nákupe v Rakúsku sa mi podarilo (ako keby som tam nešla hlavne kvôli lakom, määäh! :)) "odbočiť" aj do DM v Brucku / Leitha a podarilo sa mi tam ukoristiť niekoľko kúskov z tejto kolekcie, ale dokonca aj z Balerina Backstage, jaj, to bola radooooosť!! :)



Postupne sa určite dostane na všetkých fešákov, ale začať som sa rozhodla práve s "You are a Heartbreaker". Strašne sa mi páči a na slnku vyzerá vďaka krááásnemu shimmeru naozaj neodolateľne. A aby to predsa len nebolo také moc šedivé, pridala som na nejden nechtík China Glaze "Tantalize me". Essence bol dosť hustý, ale nemôžem povedať že by sa s ním zle pracovalo, no myslím že pri nasledujúcom použití mu doprajem trošku riedidla. Kryl výborne, schol rýchlo. Dve vrstvy som dala vlastne len zo zvyku, lebo... keď dám iba jednu, tak sa mi to nejak neráta. :D
China bol troška priehľadný, potreboval pre plné krytie dve hrubšie vrstvy, ale nijak mu to na mojich sympatiách neubralo.

A teraz, tradaaaa, fotky! :)










Krásny víkend všetkým, a nezabudnite dopĺňať tekutiny! :)

14 komentárov:

  1. ten essence mám zrovna taky nalakovaný. a taky se mi strašně líbí..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak to som rada ze v tom niesom sama.. :) aj ked je sedivy, vobec neni nudny, ze? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A mně se nějak zastesklo po Tantalize me, ach jo, proč jsem ho jen dala pryč :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No, je to vazne krasavec.. Asi preto ze zle kryl? Urcite mas nejaky jemu podobny vo svojej zbierke.. :) a ber to tak ze si tym urobila miesto inemu, novemu, KRAJSIEMU.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Samostatne ma tie laky moc nezaujali, ale takto spolu im to moooc pristane. Dobre si to vymyslela, Babs! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ooooo, dakujem dakujem, Veronicka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nooo ved seda s fialovou je best kombinacia! ;) a s tou jednou vrstvou mas pravdu :) ja tiez nemozem mat len jednu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pekny napad s tym jednym prstom

    OdpovedaťOdstrániť
  9. @Martus, kebyze nosim farebne handry tak si urcite tuto kombinaciu na seba davam pomerne casto.. :) a jedna vrstva to je... bleee...

    @Berry: dakujem.. :) teraz je taky trend lakovat si kontrastnou farbou prstennicek, ale.. co, ukazovacik a ine prsty su menejcenne? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ooo, dakujem velmi pekne za kompliment Janka! :) hadam si ani nezasluzim.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. viem si predstavit tvoju radost z limitiek Essence:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Evie, :))) ja sa tesim z Essence velmi velmi, pomer cena / kvalita je v pripade tejto znacky mimoriadne uspokojivy, uz sa tesim na novinky! :)

    OdpovedaťOdstrániť