Stránky

sobota, marca 10, 2012

NailPolish TAG - ukáž svoju zbierku

V utorok ma "otagovala" (príšerné slovo, budem radšej používať označila) Martuška na svojom blogu http://odzenykzene.blog.cz/1203/nailpolish-tag-ukaz-svoju-zbierku a poverila ma tým úlohou neľahkou - ukázať svoju zbierku lakov a zodpovedať na pár otázok.

1./ Koľko lakov vlastníš? 


Úprimne, nerátala som ich... ale priložené fotky asi budú na utvorenie názoru stačiť. Nefotila som také veci ako spevňovače, base a top coaty a podobné kravinky, zamerala som sa vyložene na farebné laky.
Tak tu sú, kategorizované cca. podľa farieb a v skupinách ako ich skladujem v jednotlivých nádobách.
























2. Ktorá je tvoja obľúbená značka lakov na nechty?

Zo značiek ktoré sú u nás bežne dostupné je to jednoznačne Essence. Za ním Catrice a potom je to už dosť neprehľadné. Veľmi rada mám z takých tých u nás nie bežne dostupných, nedrogerkových značky China Glaze a OPI.

3. Dostala si niekedy ako darček lak na nechty? Ak áno napíš ten najlepší a kedy to bolo...

Dostala, naposledy od priateľa k MDŽ (nie, nepestujeme túto tradíciu, to bolo viac menej v rámci recesie.. :)) Laky dostávam často, pretože všetci moji milí vedia že som nimi jemne posadnutá a že mi máločo urobí takú radosť ako lak. Asi najvzácnejší čo mám je Chanel Gondola a dostala som ho minulý rok v máji na narodky od svojho drahého.

4. Aký lak máš na nechtoch teraz?

Nuž, sklamem vás v tomto.. Momentálne nemám žiaden, pretože som si prednedávnom odlakovala nechty a dopriala im porciu vyživujúceho olejčeku a ešte ich nechám chvíľu "dýchať". :) Ale chystám sa dať si šialenôstku v podobe nového Catrice laku ACidC, myslím sa volá. Taká tá bláznivá zelená. :)

5. Ak by si mohla vytvoriť limitovanú edíciu lakov na nechty, aká by to bola?

Myslím, že by som vytvorila kolekciu pozostávajúcu výhradne z fialových lakov. :D Veľa rôznych odtieňov, prevedení a finishov.. a volala by si Pretty Purples. :D Nechýbali by šupinky, shimmer, glitre, duochromatické laky, ale ani krémiky a hádam aj na niečo perleťové by som sa nechala nahovoriť.

6. Ktorý lak je tvoj obľúbený?

Júúúúúj, tak toto je strašne ťažká otázka! :)) Vybrať jeden jediný je prakticky nemožné, ale ak už musím tak ma spontánne napadol OPI - The One That Got Away.  Ale určite by ich sem patrilo oveľa viac.

A komu posuniem túto milú povinnosť? 
http://veve-nails.blogspot.com/ Veronke, pretože som nikdy jej zbierku nevidela a som strašne zvedavá! :) 
http://viennettka.blogspot.com/ Peťke, lebo som u nej videla kopu krásnych lakov a verím, že má ešte veľa takých, čo sme zatiaľ nemali šancu vidieť a
http://illussoire.blogspot.com/ Míle, pretože u nej vždy vidím niečo nové a zaujímavé a som zvedavá aké lakové poklady doma skrýva.

Tak dúfam, že som vás neunudila k smrti.. :)

Majte krásny víkend!



32 komentárov:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaa hotový raj tie fotky :-O :D a najlepsie tie zlte :D:D...super, diki ze si sa podujala takej tazkej ulohe ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a nebolo to take hrozne nakoniec... :D zltych a bielych mam najmenej, tak.. "normalne"... :D

      Odstrániť
  2. ja som ich spočítala... a neviem či sa stala chyba, ale vyšlo mi 690 :D sila
    ...a asi to nestihaš spotrebovať, nevyschnú/nevyschli ti? :) ja mám maximálne 10 lakov doma lebo mi vydržia max polroka v dobrom stave, potom vyhadzujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jaj a ešte to som chcela, že sa mi lúbia tie mačacie packy na poslednej fotke :) aj moja je stále zvedavá keď niečo fotím :D

      Odstrániť
    2. Domčulka, ani nie.. skladujem ich asi dobre a pokial sa nieco take pritrafi, ze mi lak zhustne, riesim to riediacim roztokom na laky.. nie je to ale aceton, toto je nejaka specialna tekutina ktora nezmeni kvalitu laku, len jeho konzistenciu.. :) pravda je ze to minat nestiham, ja uz to ani nemam uplne ako nieco prakticke, u mna sa jedna o zberatelsku vasen.. :)
      cicusky su uzasne, mam aj krajsie fotky ako mi asistuju, venujem im samostatny prispevok, uz coskoro.. :) Inak ta druha je uplne skvela, lebo ked fotim, tak mnauka a snazi sa chytit prasiatko co hadze displej fotaku.. :))

      Odstrániť
  3. Tý brďo, tolik!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No jo, no.... :D teba som Soni neoznacila, lebo ved si robila videjka a nechcela som aby si sa zbytocne otravovala zas s fotenim.. Potom mi napis ked ti dojde balicek, dobre? :)

      Odstrániť
  4. Zlato, já tě asi zklamu... V tagu klidně pokračovat budu, ale celou sbírku nespočítám ani nenafotím tak pěkně jako ty, vůbec nemám chuť ani čas to někam všechno vyskládat a vlastně to ani moc ukazovat nechci... Máš můj obdiv, že jsi šla takhle s kůží na trh, ony sběratelky nejsou v českých a slovenských vodách moc chápané :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No jasne, nie je to povinne, mozes to pojat ako chces... :) Budem rada ak si z toho vybries aspon nieco.. :) Ani ja som to nepocitala.. nemam na to nervy.. a ze ma ludia nechapu, s tym sa potykam cely zivot, cize to ma uz nemoze zaskocit.. :D

      Odstrániť
  5. Dobrý den, sběratelky taky se snažím se svou sbírkou napobuřovat. ZUZKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som to nerobila preto aby som poburovala, a ak to niekoho poburuje - lahka pomoc. staci sa nedivat! :)

      Odstrániť
  6. Proklikávám se "tag vlnou" a ještě jsem nestihla zavřít pusu, jak mi spadla brada úžasem. TOLIK laků! Denně bych měla každý nehet jiný :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bebe, nie sice kazdy necht iny, ale prelkovavam pomerne casto, mna to skratka bavi.. :) niekto chodi do kina alebo po baroch a ja sa vyzivam v lakovani.. :)

      Odstrániť
  7. Páni, ty jsi opravdový lakovací maniak. :) Stále sem čekala, kdy už na mě nebudou vybafávat další a další fotky.

    http://gabriel-lla.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznavam, podlahla som tomu naplno.. :) No ved hadam uz nebude takyto TAG, cize zasypavat ci vybafavat uz nebudem.. :)

      Odstrániť
  8. No Babs, tak tomuto sa povie megakvantum lakov! :-O Ja sa na teba ani zďaleka nechytám, ale Tag prijímam a idem tých mojich pár fľaštičiek asi natočiť na videjko.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem moc Verunka, ze si sa na to podujala! :* Som velmi zvedava na Tvpjich "par" flasticiek a aj na odpovede na otazky.. :)

      Odstrániť
  9. No tomu říkám sbírka! Úžasné! A taky mě pobavily ty rozkošný tlapičky na poslední fotce:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem Dejni! Ak chces viac maciciek, klikni si na moj FB! :) tam su v akcii, ako mi asistovali pri foteni.. :)

      Odstrániť
    2. Super, díky za upozornění, jsem slepá, že jsem si vůbec FB nevšimla, ale už sleduju;-)

      Odstrániť
    3. Vitaj, teším sa z tvojej spoločnosti! :)

      Odstrániť
  10. Wow :O Zbierku máš fakt krásnu! Ak mi moja mama ešte niekedy povie že som maniačka na laky na nechty (mám ich "chudobných" 130) tak jej pošlem link na tento článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž, to je osud nás, zberatliek... že často ostávame nepochopené... :))) Nič si z toho nerob, moja maminka si tiež ide krk vykrútiť.. A to tú zbierku nikdy nevidela pokope! :)

      Odstrániť
  11. so cute !!!
    perfect as usual!
    xoxo =D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Muchas gracias por el cumplido, Silvia!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Neskutočné, koľko tých lakov doma máš. Popravde, ja sa pred tebou môžem zniesť pod zem :D :D :D Závidím, ale len v dobrom, zároveň prajem nech sa rozšíri 3x viac :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej, akujem Mischka, aka si ta zlata a prajna! :) gratulujem k narodeniu blogu, budem ti tam nazizat! :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem kráásne ! :) Si super :) :)
      Vieš, rozmýšľam, či má zmysel pokračovať, mám 14 návštev za 3 dni :D Ale Ďakujem Ti ešte raz ;)

      Odstrániť
    3. Jasne ze ma, nesmies sa tak lahko vzdvat! :) a daj si followersky banner na bok, hm? chcela som ta sledovat, ale nenasla som moznost ako... budem zdielat tvoju stranku na fb.. :)

      Odstrániť
  14. máš velkou sbírku i já se v poslední době zamilovala do laků, překvapivě svoje 1 essence jsem si koupila v únoru roku 2012 :D :D
    Ale nyní od nich mám už asi 5-6 laků :D :D
    Jinak mám ráda OPI to je jednička a pak Chine Glaze a chtěla bych vyzkoušet Zoya mají krásné barvy třeba Kieko ♥

    http://pricetobeauty.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. to je neskutočné! Nepoznám nikoho, kto by mal podobnú zbierku ako ty :D Každý deň v roku môžeš mať iný lak :D Si správny maniak ! ;)

    OdpovedaťOdstrániť