Stránky

utorok, mája 08, 2012

Nude nemusí byť nudný

Pekný neskorý sviatočný večer prajem všetkým!

Dnes mám pre vás telovku od Sally Hansen z radu Complete Manicure s priliehavým názvom Café au Lait. Tieto laky majú údajne spĺňať 5 funkcií v jednej, ak sa nemýlim. No neviem si predstaviť aké to môžu byť, pri najlepšej vôli ma napadajú maximálne štyri: base coat, spevňovač, farebný lak a top coat. Hm. Že by ešte urýchľovač schnutia? Ak áno, tak toto im veľmi nevyšlo, ale možno som už ja rozmaznaná používaním Seche Vite, mne už nijaký lak neschne dosť rýchlo. :)
Tento je pomerne tekutý, pracuje sa s ním pohodovo, má vynikajúci štetček, tvar štetiniek je prispôsobený anatomickému tvaru nechtového lôžka a pre plné krytie by to mali byť minimálne dve hrubšie alebo tri tenšie vrstvy. Je v ňom schovaný jemný strieborný shimmer ktorý z neho robí chladného elegána. Je to podľa mňa presne ten lak ktorý nikdy neruší ani toho najkonzervatívnejšieho šéfa a dodá rukám pestovaný vzhľad.

Nižšie uvidíte aj zdobenie pomocou pečiatok a laku Color Club Wild at heart.




















17 komentárov:

  1. Ahoj Babs,
    asi pred dvoma dňami som náhodne natrafila na tvoj blog . A zostala som v nemom úžase :-)) Aj ja patrím medzi lakových "maniakov" a vôbec ma nenapadlo, že jestvujú aj blogy, kde sa tejto záľube takto venuje.Od kedy som ho objavila prešla som všetko niekoľko ráz a stále sa vraciam a čakám na nové novinky, ktoré nahodíš. Moja skromná zbierka 135 lakov má ďaleko ten tvojej :-)) a preto si vieš predstaviť ako mi padla sánka, keď som zbadala tvoju úžasnú, obdivuhodnú zbierku. Už som si stihla kúpiť aj nejaké novinky, ktoré si odprezentovala a padli mi do oka. Prepáč, že som sa takto rozpísala, ale nedalo mi ti napísať a zaželať veľa ďalších krásnych noviniek. Veľmi sa teším.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ešte na niečo som zabudla :-)) máš nádherné miňušky. Moje ďalšie srdcovky. Ja mám doma štyri, všetko z útulku. Zbožňujem ich :-))

      Odstrániť
    2. Ildi, netusis aku radost si mi urobila))) Vobec ti nemam co prfepacovat, naopak som nadsena z tvojho dojmu, velmi sa tesim ze sa ti moj blog a macicky pacia, toto je presne ta vec, co ma motivuje ist dalej a robi mi hroznu radost citat taketo krasne a pozitivne nazory! Som skratka nadsena a velmi velmi velmi pekne ti dakujem za taku krasnu odozvu, az pochybujem ci si ju zasluzim! :)

      Odstrániť
  2. krásna nude farbička,ale možno tých motýlikov by tam mohlo byť menej,na mňa moc,ale aj tak krása! .)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No motyliky su troska vacsie, ale mensie peciatky nemam.. :) proste sa mi tam ziadali, nad tu luku. :) Som rada ze podkladovy lak sa ti paci! :)

      Odstrániť
  3. peckááááá! to zdobenie je na šupy krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásny, s tými pečiatkami je to dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. keď sa mám priznať ja nude lak ešte nemám, ale mnoho krát som nad kúpou rozmýšľaľa, lenže vždy keď som prišla do drogerky tak som siahla po nejakých farebných :D ........... ale je krásny a hlavne s tými motýlikmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja tiez nude laky velmi nenosim, musim sa priznat, ale niekedy si to situacia vyzaduje... :))) motyle mu svedcia, vsak? :)
      Vdaka za nazor! :)

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Thank you for your nice comment, i'm glad you like it! :)

      Odstrániť
  7. jeej s tymi peciatkami to je ake krasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. paci sa? tak super, tesim! a uz sa tesim aj na novu platnickuuuu!!! :*

      Odstrániť