Stránky

utorok, mája 15, 2012

One fruit punch for me, please!

Krásny, opäť slnečný, po dlhšom čase, podvečer!
Tak, čo vám dnes predvediem? :)
Rozhodla som sa načrieť do fotoarchívu a vydolovala som tam fotky svojho úplne prvého miešaného laku, ktoré vznikli niekedy minulý rok v lete, tipujem.
Nie je nijak extra výnimočný, je to oranžová s intenzívnym červeným podtónom a červenými trblietkami. Taká optimistická, letná farbička. Vznikla zmiešaním žltého a červeného laku a pridaním  top coatu s červenými trblietkami, taký no name od vietnamcov. :)
Lak na prstenníku je od Gabriely Salvette, v prípade že chcete vedieť konkrétny odtieň, je to tento. Naň som sa rozhodla napečiatkovať jednoduchú ružičku. :)

Tak, čo hovoríte na môj ovocný punč?

























10 komentárov:

  1. Veľmi pekné letné a tá ružička to všetko pekne podtrhla.Páči sa mi to, takto si predstavujem dovolenkové nechtíky. A veľmi by ma zaujímali tvoje recenzie na odlakovače a krémy na ruky. Niekedy do budúcna. Pekný večer :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Ildi, dakujem moc, tesim sa tvojim milym komentarom! :) Kremy na ruky a odlakovace si vezmem pod lupu niekedy buduci tyzden, totiz nie som teraz doma nemozem porobit fotky.. :) Dakujem velmi za podnet, velmi rada vyjdem vustrety, kedykolvek ta bude nieco zaujimat a chcela by si nieco konkretne vidiet u mna na blogu, daj vediet! :)
      Pripadne, ak by ta zaujal niektory konkretny lak ktory je na fotkach v TAG-u, napis ktory, urobim swatch! :)
      Velmi si vazim zaujem kazdej svojej citatelky, este raz - diky moc! :-*

      Odstrániť
  2. Ten oranžový je waaaau! Len škoda, že oranžovú nevydržím mať na nechtoch dlho... hneď mi začne liezť na nervy, neviem prečo... :-)
    Inak ten zelený GS sa už asi nepredáva? Nemôžem ho zohnať, beťára :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veruško - beruško, díky moc! :) Teším sa že sa ti páči! no.. ja nevydrzim ziaden lak dlhsie ako 3 dni, to je moj rekord.. :))) co som davala ten link, tam sa to uz neda kupit? Neviem, priznam sa, mam ho uz dlhsie, ale ked nan nadabim, kupim ti ho a poslem s tym ostatnym, len cakam na tie nylonove spevnovace, ale furt nist.. :/

      Odstrániť
    2. Ten link som si nevšimlaaa :-) Idem to kuknúť. Myslíš, že sa tých spenňovačov dožijeme? Nepýtala si sa "tety Ess" na FB?

      Odstrániť
    3. Tak ja dúfam že áno, pýtala som sa už dávnejsie a tvrdila že budú.. a ak nie, hádam v Rakúsku ho niekde vypátram, keď sa mi labka zahojí, vydám sa na skusy.. :D

      Odstrániť
  3. Takovéto barvy v létě miluju, ovocný punč se fakt povedl;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Dejni, som rada že sa páči! :) No, musím uznať, že na prvotinu to nie je zlé.. :)

      Odstrániť
  4. gorgeous franken, love your accent nail too :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you Žana, allways nice to read a compliment! :)

      Odstrániť