Stránky

štvrtok, mája 05, 2011

PPP alebo papanička pre pazúriky

Dnešný príspevok nebude veľmi farebný, ale chcem vám ukázať, čo som zadovážila za účelom ozdravenia mojich štiepiacich sa, suchých nechtov.


Produkty švajčiarskej značky Mavala sľubujú riešenie a liečbu v podstate všetkých mysliteľných problémov s nechtami.
Výrobok, ktorý pani predavačka vo FAnn parfumérií odporučila mne j určený pre pevné, avšak suché a štiepajúce sa nechty. Ide o hydratačnú bázu vďaka ktorej by sa mali nechty stať odolnejšími.
Keďže je túto potrebné fixovať lakom, rozhodla som sa pre kúpu spevňovača SH.
Barriere Base Coat navyše sľubuje aj predĺženie životnosti farebného laku, a aj keď ešte neviem posúdiť jeho terapeutické účinky, musím povedať že lak naň nanesený vydrží až neuveriteľne dlho.
Prvý krát som ho použila pod oranžový lak z predchádzajúceho príspevku a vydržal bez úhony od nedele do štvrtka, a to som ho nijak zvlášť nešetrila.
Som zvedavá ako sa osvedčí vo svojej "hlavnej úlohe". :)

Ako ste na tom vy, máte doma nejakú produkty od Mavaly?
Aké s nimi máte skúsenosti?

6 komentárov:

  1. viem, ze mavala ma nejake pero na vyzivu lamajucich sa nechtov, a co ma prekvapilo, ze v navode je ze sa vyslovene nema pouzivat viac ako 1-2 do tyzdne inak moze dojst k zhorseniu stavu, trochu paradox

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vidis Evie, to som sa ani nepozrela, ci sa tym da takpovediac "predavkovt".. Zvlastne, to som tiez este v pripade takychto produktov nepocula, dakujem za upozornenie.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O mavale som pisala aj ja velmi davno jeden z mojic prvych prispevkov. Je to podla mna uplny zazrak aspon mne to strasne strasne pomohlo, skvela vec!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem o Mavala několikrát slyšela, ale nezkoušela. Mně se nehty taky docela štěpí :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám od Mavaly Scientifique a s tím jsem teda fakt spokojená, řekla bych, že se třepení nehtů zmenšilo. Měla jsem i Barrier Base Coat, ale ten mě nijak nenadchl.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. @Bianca: tak to som velmi rada ze pocujem nazor niekoho kto ma vlastnu skosenost s mavalou, o to viac ze je ta skusenost pozitivna. :)

    @Sonička: budem ta informovat o vyvoji, ci sa oplati investovat. 15 eur neni malo, ale radsej jeden kvalitny vyrobok na ktory je spolah nez stale skusat nieco neefektivne a v konecnom dosledku mozno aj drahsie...

    OdpovedaťOdstrániť