Stránky

nedeľa, januára 08, 2012

Neviem či to ešte niekoho zaujíma.... :)

...ale som späť! :)
Po dlhom čase sa mi podarilo v útrobách svojich mozgových závitov dopátrať sa hesla na môj blog! :)

Nebudem vysvetľovať prečo bolo tak dlho na tejto stránke hrobové ticho, ale ukážem vám, čo mám nové! (teda samozrejme okrem kvanta lakov... :))

Mínuška.. 



Cinka..


Dve rozkošné mačacie sestričky, ktoré nám napriek tomu že sú to len malé teplé klbká stihli za dva mesiace čo s nami bývajú vniesť do domácnosti obrovský kopec nehy a radosti. 

...a občas aj adrenalínu.. :)


Ako ste sa mali vy? Čo Vianoce, boli pod stromčekom aj nejaké tie malé sklenené fľaštičky s magickým obsahom? :)

6 komentárov:

  1. tie sú krásne, zbožňujem mačičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsem moc ráda, že jsi zpět' Doufám, že tu zase často uvidíme nejen tvé nehty, ale i roztomilé kočičky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dakujem v mene potvoriek za kompliment, ak mas rada cicusky tak sem obcas nakukni, urcite sa tu budu objavovat... pomerne casto.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. @Viennetka: Peti, tvoj blog sledujem pravidlne a rada, konecne budem zas moct prispievat pod svojim menom, jeeeej! A velmi dakujem za mile privitanie, som rada ze si na mna nezanevrela.. aj ked som bola taky lajdak.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je dobře, že jsi zpátky a na kočičky se teším taky moc, já si letos nadělila mimo laky taky kocourka, ale zatím ho jen navštěvujem, domů si ho můžeme vzít až na konci ledna až mu buou 3 měsíce, už se nemůžu dočkat!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dejnickaaa, ahoooj! Tesim sa a dakujem za Tvoju priazen! Dufam ze kocourkem nas budes oblazovat.. no, casto! Moc sa tesim na fotecky, a nielen macacie! :)

    OdpovedaťOdstrániť