Stránky

utorok, februára 07, 2012

Bleu chéri

Krásny zasnežený utorok prajem všetkým!
V prvom rade - 38 followerov, ĎAKUJEEEEEM!!! :) Čo poviete, dáme pri 50-tke giveaway? :)
Ja som za!

K nechtom: v nedeľu som od svojej skorošvagrinej dostala krásny lak - Oh My Gosh - Deep Sea Blue. Veľmi sa mi páči a chcela som ho hneď nalakovať, ale mala som práve urobené pekné nude nechty a bolo mi ľúto dať to dole, tak som si zvolila túto variantu:


Modrá francúzska s trblietkavou linkou. Ja viééééém, tie trblietky, lol.. :D

K laku Gosh: je skvelý! krásne kryje a zatiaľ drží bez úhony, schnutie je takisto v úplnom poriadku. Zdobičku použitú na linku vidíte na fotke nižšie.





Čo vám zdobí labky v tieto mrazivé dni? Inak, mrazivé počasie.. aj vaše ruky trpia rovnako ako moje? Uvítali by ste post s krémami na ruky ktoré mi pomohli s riešením tohto problému?

Majte krásny deň! :)


4 komentáre:

  1. oo, krasne nechty i kombinacia! skoda, ze tie moje sa lamu tak, ze ku akejkolvej francuzskej manikure sa nikdy nedostanem.. :/
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujem krasne za kompliment! no priznam sa ze toto je maximalna dlzka aku su moje nechty schopne dosiahnut a palec nefotim lebo ten uz podlahol skaze.. :)) skusala som asi 90% na nasom trhu (a cenovo najdrahsia bola asi Mavala) dostupnych spevnovacov, ale ziaden nedocielil taky valny ucinok ako slubovalo balenie.
    Mate krasny blog baby! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hezký nápad a třpytek není nikdy dost;-) Ani článků o krémech;-) I když já nosím rukavice a nezdá se mi, že by ruce trpěly víc než v jiných ročních obdobích, jsem zvyklá pravidelně krémovat pořád, protože papíry v práci a i pravidelné odlakovávání mi je vysušuje už tak dost.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dejni, presne taky isty nazor mam aj ja - trblietkami sa neda nic pokazit! :)
    Ja tiez nosim rukavice, velmi dosledne, ale vies ako to je, telefon s rukavicami obsluzit neviem, pripadne si vybrat nieco z kabelky.. a mam aj alergiu na zimu, miestami mi pokozka praska az do krvi..
    Cize kremovy prispevok ma svoju zaujemkynu, tak bude.. :) dufam ze bude aspon v niecom prinosom.. :)

    OdpovedaťOdstrániť