Stránky

streda, apríla 18, 2012

Dúhové bábätká jesetera

Za týmto - priznávam - trocha divotvorným názvom sa skrýva môj pokus o repliku momentálne veľmi in nechtového trendu - kaviárovej manikúry, s ktorou prišla na trh firma Ciaté. Oficiálne video ste mohli vidieť napríklad aj na mojom facebooku.
 Čo si budeme hovoriť, je to veľmi efektné a pomerne jednoduché obzvláštnenie klasického lakovania. Vzhľadom na to, že prostriedky k jej vytvoreniu sú bez problémov bežne dostupné v slovenských e-shopoch a hlavne sú výrazne cenovo výhodnejšie ako je originál od Ciaté, za ktorý si pýtajú podľa mňa nehoráznych 18 libier, je viac než jasné že bežná smrteľníčka ako napríklad ja siahne po alternatíve, ktorá nepoznačí rodinný rozpočet.

Inak, kaviár ako potravinu osobne naozaj v obľube nemám, ako aj nič iné rybacie, chobotnicoidné alebo mušlovité.  Ale na nechtoch, to je iná pesnička! :)










Pripájam aj spomínané video, aby ste vedeli ako na to, v prípade že to tiež chcete vyskúšať.


Nové ležovisko - kabelka. :)

Tak ako ste na to vy, pozdáva sa vám tento trend? Máte v pláne ho vyskúšať? Ak áno, budem rada ak sa o svoje výsledky podelíte na mojej nástenke na FB!

Majte pekný večer, nech už ten hokej vyhrá ktokoľvek... :)

36 komentárov:

  1. Právě že Ciaté s tím nepřišlo, jen se všechny snaží přesvědčit, že ano...
    Líbí se mi to, ale zatím nemám prostředky na to, abych to mohla vyzkoušet. Neopadává to? Popř. jak se to odlakovává?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidíš, ja som tiež podľahla presvedčovacej taktike a uveria že je to ich nápad. No výdrž je prekvapivo dobrá, len z krajov to má tendencie opadávať, čiže špičky URČiTE treba ošetriť nadlakom. Už som s tým umývala riad, varila, vešala prádlo a zatiaľ drží. Odlakovanie zatiaľ neviem posúdiť, ale zajtra ti to sem napíšem. :) Inak, originál Ciaté nehrozí ani mne, už z princípu nie..

      Odstrániť
    2. No, Petulka.. vydrzala som s tym az jeden den, ani to nie.. :)) nie zeby to opadavalo, to nie, ale priserne ma to iritovalo na nechtoch.. a odlakovanie je asi aj jednuduchsie ako ked mas glitre, ziadna katastrofa sa nekonala.. :) ale tak skoro si to teda nedam na seba..:))

      Odstrániť
    3. Moc děkuji za odpověď! Asi budu žít dál aniž bych to vyzkoušela, věřím, že na běžné nošení to moc není a asi by mě to taky iritovalo, nemám ráda nic trčícího z nehtů, proto ani nepoužívám žádné nálepky, snesu jen razítka.

      Odstrániť
    4. Nemas za co, rada sa podelim o skusenost.. :) No, ja si hovorim ze vyskusala som, viem co a ako a... asi ze stacilo..:) mozno raz dva krat cez leto alebo na nejaku prilezitost, ale fakt mi to vadilo..

      Odstrániť
  2. Wow, tak to je hustý (a to já tohle slovo opravdu příliš nepoužívám :-) ), vidím to poprvé! Co to teda vlastně je? Nějaké dekorační kuličky na nehty? Připomíná mi to takové cukrářské kuličky, co se sypou na dorty :-D A kočičanda na závěr nezklamala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano Mati, sú to take tie perličky na zdobenie, napr. taketo:

      http://www.top-nechty.sk/ozdobne-perly-na-nechty/

      alebo tie co mam ja:

      http://nechtovyshop.sk/perly-05mm-p-7119.html

      ale myslím, že niečo podobné s určite nájde aj v českých e-shopoch. :) inak, presne mi to tie cukrove pripomina, citila som sa ako na Vianoce! :) cicuska hovori ze mnau! :)

      Odstrániť
  3. jee, no vyzerá to zaujímavo.. ale mňa by to provokovalo asi, a by som si to dávala dolu delý deň :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si po tom tiež stále chodím prstami.. :)) Neviem, ale myslím že odlakovanie nebude až taký problém, keďže perličky sú guľaté a nepriľnú k nechtu ako trblietky.. teda aspoň dúfam! :)

      Odstrániť
  4. krásne, odkial si zohnala prosim ta ten "kaviar" :)uz som o tom citala aj videa som si pozrela a chystam sa to vyskusat ked zozeniem tie male gulicky :)

    senses298.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že sa páči, perličky kúpiš napr. tu:

      http://nechtovyshop.sk/advanced_search_result.php?keywords=perly&x=0&y=0

      Odstrániť
  5. Strašne pekne to vyzerá :) koľko ťa to stálo ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no na jeden krát som minula asi polovicu perličiek, ale ja mám hrozne veľké nechtové lôžka, čiže 0,60 eura.. :)

      Odstrániť
  6. tak vypadá to krásně, to se musí nechat. Bohužel s mým lakovacím talentem by to dopadlo takže bych měla ty kuličky (?) až ve vlasech :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chia, je to prekvapivo jednoduché . ony chytia iba tam, kde majú - na morký lak, z pokožky samé odpadnú. Len treba dodržať dve veci: robiť si nechty po jednom a podložiť si nejakú nádobku, do ktorej budú guličky padať a odkiaľ ich ľahko vrátiš do dózičky, v ktorej ich didávajú. Nie je to nič náročné, fakt že fakt! :)

      Odstrániť
    2. ehm... ani nie tak morky ako mokrý.. :D

      Odstrániť
  7. Tleskám za originální název a i tvoje duhové provedení se mi zatím líbí ze všech co jsem viděla nejvíc, ale já se na to nechystám, protože nemám ráda hrubý povrch nehtů, vadí mi to i u glitrových laků, takže tohle bych asi nepřežila:-D
    Ten můj kočičák je taky schopnej usnout všude, ale na kabelku zatím nepřǐšel, kabelkám a batohům zatím jen okusuje ucha:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha, ďakujem moc Dejni, veľmi sa teším tvojmu pozitívnemu ohlasu! No fakt je, že nechty sú s tým dosť hrubé, neviem si predstaviť ako to pôsobí na gelových... ale to ja ani nikdy nezistím.. :)) furt si po tom jazdím prstom, das ist hrúza..:) mno.. druha cica, tigrík Mína, sa naučila otvárať si vstavanú skriňu a spi mi medzi šatami, čo ti poviem.. :D

      Odstrániť
  8. Mačička v taške!:) to ako sa tam dostala?:D :D :D parádna je :D
    Tie nechty sú krásne, ja som videla zatiaľ len kaviár v čiernej a žltej - tiež sa mi veľmi páčili ale farebné sú krásne! :) také veselé, optimistické :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som si lakovala nechty, ľahla si ku mne na stoličku a keďže na nej bola kabelka a neodradilo ju to, ľahla si do kabelky a nejak sa jej tam zapáčilo.. :)))
      Som rada že aj moje prevedenie kaviáru má úspech, na jar sa mi osobne také čierne veľmi nehodí.. :)

      Odstrániť
    2. jasné, čierne sú skôr pre temnú zimu :D ale jar, leto, to si vyžaduje pestré, krásne farby :) veselé :) ešte raz : krásne ! :)

      Odstrániť
    3. Ďakujeeeeem, musím priznať že sa mi to viac páči ako dobre nosí, ale tak.. príležitostne sa to dá.. :)

      Odstrániť
  9. jeej perfektne to jee :D musim to aj ja skusit :D sice ja by som toho kolko minula na tie moje dlhe nechty?:D:D mozno skusim iba na prstenniky ;) tlieskam super! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)) dikesko! :) No ty by si spotrebovala asi 3 balenia, predpokladám.. :D veď skús aspoň ten ukazovák, je to zaujímavé. :)

      Odstrániť
  10. kraasne ! :) mna teraz napadlo, ze by sa to dalo robit aj s tymi perlickami cukrarenskymi co su na tortu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No neviem Mimi, ci by sa to nerozpustilo.. ci uz v laku alebo neskor vo vode urcite.. :)

      Odstrániť
  11. veľmi veľmi veľmi peknééé :) super sa ti to podarilo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aaaaaaach, to som jedina, ktoremu sa toto kaviarove sialenstvo nepaci? Ako, uprimne, tvoje nechty vyzeraju s tym super, vazne, ale inak.. No ja neviem, uspesne odolavam tomuto trendu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite nie si jedina.. :) musim za seba povedat, ze podla mna to nevyzera zle, ale je to vyslovene prilezitostna zalezitost.. vies ako to je, sto ludi, sto chuti.. :) ja som to skratka chcela vyskusat a musim povedat, ze vizualne ma to nesklamalo, ale necitim sa v tom velmi dobre...

      Odstrániť
    2. No vizualne je to skvele, toto je take ze by sa mi to aj pacilo, ale nemoct pouzivat ruky, no katastrofa :D

      Odstrániť
  13. Jééj tak na ukazovák to skúsim asi aj ja, ďakujem za nápad :) Tebe sa to veľmi podarilo !

    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo, som zvedava na tvoje prevedenie! :)
      A dakujem jasne ze za pochvalu! :)

      Odstrániť
  14. musim ti poreferovat, ze nam oblubeny sold out for ever nahradili lakom s tym istym nazvom, len inej farby-je taky bledunky modry. musi sa uznat, ze krasny naozaj je, ale kam sa hrabe na "original" ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Videla som, vieees aka som nestatsna ze som si nekupila este jeden povodny do zasoby??? :/ tento je taky.. tuctovy, ten povodny bol uplny skvost! nechapem filozofiu catrice a essence s tym menenim laku a ponechavanim nazvu.. radsej keby ich nechali vsetky a mali viac v ponuke!

      Odstrániť