Stránky

nedeľa, októbra 24, 2010

Inovatka, prvý mráz... :)

Dnes jedna vyšperkovaná cukrová vata, jemná ružová s krásnym frost efektom vytváraným nespočetným množstvom strieborných mikrotrblietok. Tento lak ma úpne nadchol, strašne sa mi páči - je taký čistý, jemný, dievčenský a pôsobí veľmi upravene a pestovane, proste ÁNO! :)

Lakoval sa výborne, trblietky a úžasný lesk na nechtoch vyniknú oveľa výraznejšie ako vo fľaštičke. Dve vrstvy sú na môj vkus málo, kryť kryjú, no ja som si dala pre svoj pocit dala ešte jednu. Nadlak ani netreba, lak je sám o sebe lesklý dosť, ako vidno aj na fotkách. Schol pomerne rýchlo, poznám laky ktoré udávajú že sú rýchloschnúce a trvá im to omnoho dlhšie. A navyše, eso v rukáve u celej značky Essence - cena. 

Fakt fakt neviem, čo mu vytknúť. Snáď trvácnosť, tak uvidíme. Zatiaľ ho mám na nechtoch 2 dni a je bezchybný, pričom som žiadnej manuálnej práci nevyhýbala.

Asi som doňho.. :)))


Na slniečku.


Close up. :)


S bleskom.


56 - Princesses rule!



4 komentáre:

  1. Ten mám taky! Ale nechápu, proč na Tvých nehtech vypadá daleko lépe :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezký, ale princesses rule od OPI je hezčí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všetko ružové, trblietavé a s princeznou v názve ma vždy milo poteší. Krááásne Ti pristane.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. @ Anetka: Možno preto že som extrémna bleduľa, inak.. neviem.. a možno je to aj svetlom, no ťažko povedať, ale som si istá že ani na Tebe nevyzerá zle! :)


    @ Vienettka: aj keď som originál OPI na vlastné oči nevidela, nepochybujem že je krásny.. a že je originál... :) Síce sa mi nepáči a vadí mi že Essence bez hanby odkopíroval aj názov(???...!!!... :(((...) a trocha ma to hnevá , ale zasa sa mi páči to 1,97,- ?... :)))
    Ak budem mať niekedy šancu porovnať ho s originálom určite to urobím. :)



    @ Veronika: Ďakujem za kompliment.. :) ja som vedela že u Teba zožne úspech.. ;) vážne sa mi páči, teraz mám takú náladu na soft farby a výborne mi do nej sadol. ) A kedy Ty predvedieš nového miláááshka?? :)

    OdpovedaťOdstrániť