Stránky

sobota, októbra 16, 2010

Zelenáč 4 Veve

Ako som bola bývala sľúbila mojej najvernejšej komentátorke Vernonike  (http://veve-nails.blogspot.com/), prinášam svoj historicky prvý swatch. :)

Zelený lak GOSH, Green Hawaii.
Farba krásna, trblietky výrazné, po nechte sa rozmiestnia pekne rovnomerne. Na plné krytie treba minimálne 2 výdatné alebo 3 slabšie vrstvy. Doba schnutia je taká priemerná, ani nenadchne, ani nenaštve. :)

Vo všeobecnosti nemôžem povedať, že by ma tento lak nejak výrazne sklamal, ale ako uvidíte na fotke nižšie, predsa len má  jednu vlastnosť, ktorá mne osobne vadí: trblietky sú síce krásne, ale zrejme nie sú ploché, ale trojdimenzionálne, čo zjavne spôsobuje že z istého uhla pohľadu vytvárajú nežiadúci efekt - ako keby v laku boli bublinky.. :(

Kto chce aby jeho lak vyzeral zbublinkovane???

Bublinky radšej prenechajme šampanskému (v mojom prípade skôr minerálke). Povrch laku by sa podľa mňa dal skorigovať dvoma vrstvami nadlaku. :)

Určite mu ešte dám šancu a ukážem vám fotky urobené na svietiacom slniečku, tam asi zažiari. :)


Fešák na prirodzenom svetle (dnes skoro žiadnom.. :(( )



S bleskom.



Mamča. :)



Spomínané trblietkové bublinkohrčky.. :(

Dúfam, že táto rekapitulácia pomôže pri výbere.

Peknú sobotu!


2 komentáre:

  1. Jéééj, ďakujem!
    Farba je to nádherná, taká letná, šťavnatá, trávičková... ale trblietko-bublinky ma trochu štvú. Vyzerá to tak, ako keby vrchnejšia vrstva zakryla glitríky v tej spodnejšej. Napriek tomu pouvažujem nad ňou, odtieň je unikátny!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ak vydržíš kým bude slniečko, dám to znova aj s top coatom, uvidíš aký bude výsledný efekt.. ak by si sa rozhodla si ho kúpiť, tak ja ho mam z Fann parfumérie.. :)
    a ešte jeden krásny GOSH mám, veď.. uvidíš.. ;)

    OdpovedaťOdstrániť