Stránky

nedeľa, novembra 07, 2010

Rare treasure

V prvom rade sa ospravedlňujem, že mi to trvalo tak dlho, od minulého príspevku po plnenie vašich prianí. Včera som sa konečne dostala k lakovaniu a foteniu a ešte mi do toho aj krásne svietili slnko (25 stupňov v novembri???), takže vám prinášam prvý swatch. :)

Keďže mal v príspevkoch najviac fanúšičiek, je na rade ako prvý. GOSH - Purple Heart.



Ťažko povedať, či a čo by som mu mohla vytknúť. Na nechtoch mám dve vrstvy a ako vidíte, kryje super. Napriek tomu, že má taký ten metalický efekt neprúžkuje, štetec je taký akurát, dostanete sa s ním kam potrebujete a dajú sa s ním dobre vykresliť oblúčiky. Konzistencia je tiež fajn, nerobí jamy.. no skrátka nič. Schnutie tiež v pohode, čiže fakt žiadne negatívum ma nenapadá. A navyše je nádherný a taký výnimočný, že ajkeby nejaké nedostatky mal, určite mu ich odpustím. :)



Ako vidno na tejto fotke, z rôznych uhlov inak vyzerá, pri priamom dopade svetla, ako na prvej fotke, je to čistá fialka, takto zboku je podľa mňa taký.. krásne oceľovo šedastý. :)



V tomto uhle sa mi ho na nechtoch nafotiť nejak nedarilo, asi to slniečko svietilo až príliš. :) Ale efekt, ktorý vidíte vo vrchnej časti fľaštičky uvidíte aj na nechtoch - áno, hrá aj do takej zelenkavej až tyrkysovej farby. :)


Z ďalšieho uhla je čierny, pričom aj na prvý pohľad - minimálne keď zbadáte fľaštičku pod umelým neónovým svetlom v obchode - vyzerá čierny.

Ak tento lak niečo neni, tak rozhodne fádny a nezaujímavý. 

Dúfam, že vás swatch oproti prvotným fotkám nesklamal. Žeby ste ho ešte pripísali na zoznam Ježiškovi? ;)

Želám všetkým krásnu nedeľu! :)





4 komentáre:

  1. Hmm, zvláštne... vidím tmavofialovú, metalickú, peknú, so zelenkavým odleskom ... a ... žiadna emócia.
    No nič, idem si uvariť čaj s citrónom a dám si paralen, som chorá :-)
    Inak lakovanie aj nechty opäť skvelé, to len asi nemám svoj deň :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nevadí, tisíc ľudí, tisíc chutí.. :)
    Pre Teba mam na zajtra prichystané to porovnanie Avon vs. OPI.. ;)
    A ĎAKUJEM za ten odkaz na e.l.f.!!! :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nooo, čekala jsem sice že bude hezčí, ale úplně zase nezklamal, fialka je to pěkná, taková ta klasika co nenadchne ani neurazí :-)
    Ale co vám hodně závidím je počasí!!! Včera bylo zataženo a chvílema poprchávalo a dnes prší celý den, takže já si o sluníčku a focení můžu nechat jen zdát... :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Asi je to chyba fotiek, cize mna... :))) alebo je to vec vkusu.. no, dúfam že tými nasledujúcimi lakmi vám spravím väčšie mňam.. :)
    U nás bolo dnes väčšinou zamračené, ciže fotky nič moc, ale aspon neprsi a je stale teplo..:)

    OdpovedaťOdstrániť