Stránky

utorok, novembra 09, 2010

Záplava trblietok :)

Na želanie - tentokrát Míny - prinášam pár fotečiek lakov od Avonu, sú to laky z aktuálnej (predpokladám) Vianočnej kolekcie -Golden Twighliht - čierny so zlatými, zelenkavými, oranžovými a sem - tam aj červenými ultra mikroglitrami a jeho braček s menom Golden Wine - bordový lak s mikroglitrami rovnakých farieb, pričom zlaté sú v oboch zastúpené, ako napovedá názov, najhojnejšie.

Ešte si dovolím upozorniť že toto je môj dnes už druhý príspevok, pod týmto nájdete ešte porovnanie OPI a Avon, jelly vampy fialiek. :)

Fľaštičky:

Krásavci v akcií. :)









Sú krásne, veľmi slávnostné, kryjú v dvoch vrstvách.. niet čo vytknúť. :) Snáď len na kraj poznamenám, že trblietky sú v skutočnosti lepšie viditeľné, len vzhľadom na počasie sa mi nepodarilo zachytiť tento nechtový šperk v jeho plnej kráse. 

Ak chcete objednávať, skúste počkať do kampane 17/2010, ako Avon Lady mám prístup ku katalógom v predstihu a viem, že všetky laky budú za mimoriadne atraktívnu cenu (aspoň na Slovensku teda....).

Ten červený je fakt nádherný, nemyslíte?

8 komentárov:

  1. Krásné. Ta červená je úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Že, že? :) Ten si získal aj mňa, určite ho pred a cez sviatky hodne spotrebujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Děkuju mockrát, to je rychlost, jsi moc hodná!!!! Přesně tyhle dva jsem měla vyhlídnuté a vypadá to, že si je koupím. Ještě jsem neměla nikdy Avon laky a u nás je mají taky teď v akci, takže to risknu, 89,- Kč není tak hrozné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Som rada že som potešila.. ;)
    Tak som zvedavá, aký na ne budeš mať Ty, ja som ozaj velmi spokojná. Tak si ich uži! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem si ten červený zrovna dnes objednávala :-) Černý byl taky ve finálním výběru, ale přece jen černou zas až tak nemusím, tak jsem k němu vzala zelenou mentolku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pappermint leaf? Ano, ten je tiez krasny, a este ta potesim - dufam - aj informaciou ze genialne kryje, menej narocnej konzumentke moze stacit aj jedna vrstva.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty jsou teda hodně dobré!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Soni, su. :) Tesim sa, ze sa pacia aj tebe! :)

    OdpovedaťOdstrániť