Stránky

streda, júla 13, 2011

Marhule, broskyňa a drahé kovy


Tak som dostala chuť na niečo letné. Svieže, ale súčasne aj jemné, pastelové. A troška niečím okorenené. Vznikla táto nechtová úprava. :)



Trocha info o použitých lakoch. 
Carlo di Roma, pastelová oranžovka s dobrými krycími schopnosťami, avšak je treba s ňou pracovať pomerne rýchlo, lebo ak prejdete po tom istom mieste dva krát po sebe po cca. 5 sekundách má tendenciu stiahnuť so sebou predchádzajúcu, už nalakovanú vrstvu. Schne vážne bleskovo, bohužiaľ sa ale aj bleskovo olúpal. Na fotkách 2 vrstvy bez nadlaku.

Paris Memories, na fotkách to nie je veľmi vidno kvôli zlatým trblietkam, ale tento lak má aj sám o sebe jemný zlatistý shimmer, žiadne trblietky v ňom niesu. Je pomerne riedky ale na oplátku turbosuperrýchlo schne. :) Výdrž posúdiť neviem, musela som ho dať o dva dni dole, keďže CdR sa začal výrazne kaziť, viem však že tohto fešáka som odlakovávala v bezchybnom stave.

China Glaze, Treasure Chest. Čo dodať. :) Veď vidíte. More trblietok, väčších ako zvyčajne. Krása krása krása, dokonca zliezol mierovou cestou, nepoužila som žiadne hliníkové špeciálne zbrane. :)




 

Slnko slnko slnko slnko..


a tieň. :)

8 komentárov:

  1. Ta kombinace je opravdu hot,miluju brosvkovou barvu a k tomu ty třpytky a prostě, dokonalost! Líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem moc krasne za pochvalu Kati, tesim sa ze sa ti paci! :) mne sa skvelo nosila, pripadala mi ako taky ovocny sorbet, strasne letna.. :) a este navyse pozeram ze sa mi hodi aj k pozadiu stranky.. :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jooooj, škoda, že ten CDR má takú biednu výdrž.
    Práve si robím zálusk napodobnú broskyňovú.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no ja mam s tym paris memories hnusne skusenosti ach jaj...nenavidim tie laky a uz si ich nikdy nekupim! :D...a skoda ze si nedala cele nechty take stavnate trblietkove :D uz som jak nejaka straka s tymi trblietkami v poslednej dobe :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veronicka, skus Catrice, Apropos Apricot, tie dva laky su ako Hera, vies, vlastna sestra masla.. :)))) mozno bude odolnejsi, mam ho doma ale este som neskusala..

    Martus: no ja som sa musela veeelmi ovladat, lebo posledny mesiac a pol som asi 2 x mala ine ako trblietave nechty.. aaaaa mne sa to takto poacilo, ale uz pocas lakovania ma napadlo nieco ineee z podobnych farieb a tam budu aj drbletyyy!! :) tento konkretny PM nebol zly, ale dalsie si uz asi neprosim, neviem, potreboval 4 vrstvy (4???????) aby kryl.. asi tak...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Líbí se mi všechny tři laky a ty fotky s bílým pozadím nebo okénky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Sonička, velmi sa tesim ze sa ti pacia moje kombinacie aaaa za okienka odovzdam komplimetny mojmu jablicku.. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pekné nechty!
    prosím ťa kde sa dajú zohnať laky paris memories? vôbec nepoznám túto značku :D napíš mi na blog,ďakujem!

    OdpovedaťOdstrániť