Stránky

sobota, júla 23, 2011

Shimmering REDS: comparsion

Pekný večer / ráno / čokoľvek, milé moje čitateľky! :)

Dnes vám prinášam porovnanie červených lakov obsahujúcich shimmer, alebo mikrotrblietky či ako to najlepšie pomenovať, ale vy určite viete o čom hovorím.


V hlavnej úlohe: macko Degeško, môj compagnero v posteli.
Vedľajšie úlohy: palec, ukazovák, prostredník, prstenník a malíček. :)



Laky pokope, smerom zľava doprava tak, ako ich mám nalakové od palca po malíček.



Skupinová foto. :)




Na palci mám nalakovaný taký lak s podivným názvom že Lovley.. Lak je to podľa mňa pekný, ale jeho výdrž je poslabšia... Viac ako dva dni s ním rátať nemôžete.. Lakoval sa priemerne, napriek tomu že je to taký low endový produkt neboli s ním žiadne problémy, ani pokiaľ ide o štetček či konzistenciu alebo schnutie. Kryl v dvoch vrstvách a tie mám, bez nadlaku, na fotke. 3 body z 5. :)




Ukazovák: Max Factor, Wine Red.
Lakoval sa krásne, v jeho prípade je krásne viditeľný shimmer a vôbec, veľmi chvályhodný produkt. Schol dobre, kryl už v jednej hrubšej vrstve, ale na foto sú opäť dve bez nadlaku.
5 bodov z 5 by si zaslúžil objektívne, ale keďže mne sa viac páčia takéééé.. sýtejšie, tmavšie červené farby tak mu dávam 4 z 5. Si to možem dovoliť, šak je to moj blog, ne? :P




Prodtredník: ASTOR, Quick'n go č. 15.
Pekný. Astory majú dobré, ploché a oblé štetce, čiže sa (aspoň mne) výborne nanášajú pri nechtovom lôžku. Schol trocha rýchlejšie než ostatné, to áno, ale zas to nie je žiaden Speedy Gonzales. Olupovať sa začal po dvoch dňoch nosenia. Dve vrstvy bez nadlaku. 3 body z 5.




China Glaze, Thunderbird.
Láska, Veľká. 6 z 5. :)))
Milujem tento lak, všetko na ňom. A veľké plus pre mňa, aj keď viem, že je to na hlavu, keď hovoríme o laku, je, že sa volá Thunderbird, lebo ja už roky fičím na filme Thelma & Louise a ony mali Thunderbird auto. Ale tento lak je aj objektívne skvelý, dobre kryje, má krásnu farbu a rýchlo schne, Výdrž neviem zatiaľ posúdiť. U mňa má 5/5.





Malíček: China Glaze, Visions of Grandeur
Vlastnosti sú identické ako u predošlej Chiny, rozdiel je len vo farbe. Tento lak má zo všetkých najvýraznejší zlatý shimmer, čo sa mne osobne veľmi páči. 5 / 5  si zaslúži určite.



Na priamom slnku.


Na slnku, ale nie na priamom. :)



A v tieni.

Tak ako, ktorý z nich je váš favorit? Nosíte rady červenú na nechtoch?

4 komentáre:

  1. Červené milujem všetky, ale z tvojich tiež najviac Thunderbird :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ano ano aj ja sa priklanam k thunderbird :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dakujem ze potvrdenie mojho nazoru, som rada ze mame podobny vkus! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. určite prstenník :) a aj malíček sa mi veľmi páči, veľmi!

    OdpovedaťOdstrániť